Werkplaats

Werkplaats

In de werkplaats gebeurt het échte werk. 

Ons team zorgt er graag voor dat u probleemloos rijdt en blijft rijden. Grote en kleine beurten, APK, storing zoeken, aircoservice, ruitschade, motorrevisies en nog veel meer. We werken altijd volgens de hedendaagse eisen en onderhoudsvoorschriften. Uiteraard beschikken we over de moderne Bosch-diagnose-apparatuur en het juiste gereedschap voor alle mogelijke klussen. 

Wij onderhouden zowel uw privé auto als uw zakelijke/lease auto. Indien nodig staat er vervangend vervoer voor u klaar. Meld dit bij het maken van een afspraak, wij zorgen voor passend vervoer. (fiets/auto/terug-brengservice)

Garantie 

Door het gebruik van Bosch onderdelen kunnen wij een garantie van 1 jaar geven op deze gemonteerde Bosch-onderdelen. Wij onderhouden en repareren ook auto’s die nog in de fabrieksgarantie vallen. Door het gebruik van originele kwaliteitsonderdelen blijft deze garantie van kracht.

Tarieven

Uurloon: € 75,00 incl. BTW
Vervangend vervoer: € 0,40 incl. BTW per km. incl. brandstof

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij autoVerbeek kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van de leenauto's of haal- en brengservice van autoVerbeek. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!