-thumb

Ons team

Bas Verbeek

Bas Verbeek

Directie | Verkoop | Inkoop

Van jongs af aan ben ik een groot autoliefhebber en wat mij typeert is: in de eerste plaats het persoonlijke contact met klanten, een mensen mens mét passie voor auto's. Ik ben vanaf 1997 werkzaam in de autobranche en heb bij een aantal gerenommeerde bedrijven in deze branche, in diverse uiteenlopende functies, een brede kennis en ervaring opgedaan. Zo ken ik de autowereld door en door en weet wat voor u als klant belangrijk is: samen met de u vertrouwde gezichten, onze medewerkers Jan van den Top, Frank Foppen en onze nieuwe monteur, verder bouwen aan een duurzame relatie met u en een verdere verbetering van onze diensten.

Jan van den Top

Werkplaatschef | Technisch specialist | 1e monteur | Leermeester | APK keurmeester

“Voor mij stond het altijd al vast dat ik monteur wilde worden. Inmiddels heb ik mijn papieren als eerste monteur, technisch specialist, leer- & APK-keurmeester en ben ik binnen deze organisatie doorgegroeid tot werkplaatschef, waarbij ik de volledige verantwoording voor het dagelijkse reilen en zeilen in de werkplaats heb gekregen.Ook ben ik gespecialiseerd in het onderhoud van electriche voertuigen. Bij elke klus wil ik maar één ding: zo goed repareren, zodat de klant niet terug hoeft te komen. Want daar heeft iedereen een hekel aan. Het leuke van autoVerbeek is de afwisseling. Ik werk hier aan auto’s van alle merken!” 

Frank Foppen   

1e monteur | APK Keurmeester | Technisch Specialist

“In september 2018 heb ik mij mogen toevoegen aan het monteursteam van autoVerbeek. Ik heb hier mijn opleiding tot 1e autotechnicus afgerond. Daarna ben ik gestart met de opleiding tot APK keurmeester en kreeg ik nu de mogelijkheid om door te leren voor Technisch Specialist. Deze diploma's heb ik inmiddels behaald. Ik vind het belangrijk dat elke auto in topstaat de werkplaats verlaat. Door de afwisselende werkzaamheden, van brommobiel tot personenauto, bedrijfswagen tot camper, maar ook aanhangwagens, is het werk uitdagend en leerzaam. Door samenwerking met collega's en door opleidingsmogelijkheden doe ik veel kennis en ervaring op. Hierdoor ben ik uitgegroeid tot een vakbekwaam monteur”. 

Benny Mulder

1e monteur | APK Keurmeester | Technisch Specialist

Op 1 november 2021 start onze nieuwe collega. We hopen hem snel aan u te kunnen voorstellen; voor velen van u een bekend gezicht die weer terugkeert naar het oude vertrouwde 'nest' in Speuld. Met zijn inbreng en ervaring hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn en maken wij ons klaar voor de toekomst...