Autoverzekering

Autoverzekering

Eén aanspreekpunt voor alles

Het grote voordeel van de Bosch Car Service Autoverzekering is dat u te maken hebt met één aanspreekpunt:

úw Bosch Car Service garage autoVerbeek.

Als u schade hebt, is het wel zo prettig dat u gewoon terecht kunt bij uw eigen autobedrijf. Eén telefoontje of bezoek en alles wordt voor u geregeld. 

Stel uw eigen autoverzekeringspakket samen

Een goede verzekering biedt de dekking die u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. Daarom biedt Bosch Car Service u maatwerk, waarbij u zelf bepaalt wat u wel en niet verzekert. Zo stelt u het pakket samen dat bij uw wensen en budget past. Van een WA-verzekering en WA + Beperkt Casco, tot WA + Volledig Casco, waarbij u voor de laatste weer kunt kiezen uit drie pakketten: Compact, Comfort en Compleet.

Gunstige dekking

Het zou te ver voeren om hier alle ins en outs van alle polissen te bespreken, maar enkele gunstige dekkingsmogelijkheden lichten we er voor u uit. Als uw auto jonger is dan 10 jaar (120 maanden) en u kiest voor WA + Volledig Casco (alle pakketten), dan is niet de dagwaarde verzekerd, maar het bedrag waarvoor u de auto heeft gekocht. Bij total loss keren we dus dat bedrag ook aan u uit. Bij een schadereparatie betaalt u bij Volledig Casco Comfort en Compleet geen eigen risico, mits u de reparatie laat uitvoeren door Bosch Car Service.

Naast aantrekkelijke autoverzekeringen bent u ook voor aanvullende verzekeringen bij Bosch Car Service aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen voor de ongevallenverzekering en schadeverzekering voor inzittenden. En voor een rechtsbijstandverzekering voor het geval u juridische ondersteuning en expertise nodig heeft bij de afwikkeling van een ongeval. Met de auto- en aanvullende verzekeringen van Bosch Car Service zit u heerlijk ontspannen achter het stuur.