schadegarant

(Ruit)Schade

Schade aan uw auto. Vervelend en soms ook best ingewikkeld.

Wij helpen u bij het oplossen van de problemen. U ontvangt vakkundige hulp bij het invullen van het schadeformulier en u krijgt meteen een vervangende auto mee. We nemen de complete schade-afhandeling van u over. De schade wordt hersteld volgens de FOCWA-eisen en er worden uitsluitend originele nieuwe onderdelen gebruikt.

Bij een total-loss-schade kunt u er op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.

Voor schadeherstel van vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u ook bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk, dit beperkt de kosten aanzienlijk. 

Ruitschade

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij autoVerbeek te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren. Wanneer het sterretje of de beschadiging uitgroeit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen. 

Ook als er al een scheur in de ruit zit, helpen wij u graag. Bij ons kunt u uw autoruit laten vervangen vanaf WA extra verzekerd. In de meeste gevallen met een kleine bijdrage van het eigen risico.

Door middel van uw groene kaart kunnen wij kijken of we deze mogen vervangen of repareren en welk eigen risico er voor u geldt.

 

Een vertrouwd adres bij minder plezierige omstandigheden… wel zo handig!