Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

Sief uit Lelystad op 09-06-2023

Super

Wat een verademing in de auto-wereld! Eerlijk, vriendelijk (niet gespeeld) en ook nog eens gezellig. Ik kocht absolut niet de duurste auto maar de aandacht en gesprekjes daaromheen gaven het gevoel dat ik als klant wil hebben. Werd gezien, gehoord en kreeg heldere antwoorden! UIteraard hoop ik er nu even niet te komen maar voor een andere auto al ik als eerste hier kijken!

Gemiddeld
10

Piet Ring uit Garderen op 18-04-2023

zeer goed, goede service

zeer goed, goede service

Gemiddeld
10

Erjan uit Zwolle op 08-02-2023

betrouwbaar, deskundig, vriendelijk

betrouwbaar, deskundig, vriendelijk

Gemiddeld
9

Bas uit JULIANADORP op 31-01-2023

Meedenkende en meevoelende garagist

Bas is vanaf het eerste contact een hele fijne man om zaken mee te doen. We hadden de auto op de website gezien en konden hem niet laten staan. Telefonisch contact opgenomen en binnen no time hadden we het koopcontract per mail ontvangen. Letterlijk service tot aan de deur, Bas heeft de auto (tegen een verwaarloosbaar bedrag) thuisbezorgd. Ook in de afhandeling laat Bas blijken dat hij werkt vanuit zijn gevoel en zijn uiterste best doet de klant gelukkig te maken. Service in zijn puurste vorm.

Gemiddeld
10

Henk uit Ermelo op 19-08-2022

Zo als altijd, klantvriendelijk en vakkundig.

Zie boven

Gemiddeld
7

Peter-Paul Blonk uit Ermelo op 20-06-2022

Top service en goed meedenken

Ik heb daar mijn BMW 330d uit 2012 in onderhoud en kan niet anders stellen dan dat ik daar zeer tevreden over ben. Er wordt goed meegedacht wat er moet en wat echt nodig is, prima geadviseerd over wat nog beter kan. Vriendelijk, correct, top klantgericht. Kortom : blij met Verbeek

Gemiddeld
10

Sophia uit Staverden op 20-06-2022

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is goed, ik ben tevreden.

Gemiddeld
8

Caddy Schouwenaars uit Delft op 04-02-2022

Professioneel,dienstverlenend, klantvriendelijke, goeie en snelle sevice

Vriendelijk. Kan snel terecht. Goeie dienstverlening . Goeie service

Gemiddeld
10

John Ketting uit Ermelo op 10-10-2021

uitmuntend

Prima service

Gemiddeld
10

Evert uit Ermelo op 08-10-2021

Flexibel, meedenkend en betaalbaar!

Wat heerlijk om zo’n autodienstverlener op loopafstand te hebben. Plezierige omgang en communicatie, flexibel en probleemoplossend denken! En prima prijs/prestatieverhouding! Houden zo!

Gemiddeld
10

René uit Harderwijk op 08-10-2021

Top bedrijf met bekwame mensen en goede service!

Fijn dat er zo'n goede service wordt gegeven. Altijd prettig als je net voor een examen een lekke band hebt met de lesauto en, lunchpauze of niet, je direct wordt geholpen zodat de leerling toch op tijd af kan rijden.

Gemiddeld
9

André uit Capelle aan den IJssel op 04-10-2021

Vakkundig en eerlijk

Wat mij aanspreekt aan autoVerbeek is de persoonlijke benadering en vakkundige mensen in de werkplaats en verkoop. Inmiddels mijn derde auto gekocht bij autoVerbeek en het serviceniveau is altijd onveranderd hoog gebleven. Je merkt meteen dat er wordt gewerkt vanuit de passie voor auto's en optimale serviceverlening naar de klanten toe.

Gemiddeld
10

Jaco uit Ermelo op 02-10-2021

Prettig en vlot geholpen

Op vrijdagmiddag probleem met remmen, zaterdagochtend al in de werkplaats de remblokken vervangen, uitstekende service !

Gemiddeld
10

Klaas uit Uddel op 01-10-2021

Zeer klantgericht!

Ik van altijd erg tevreden over de service bij Verbeek. Bij een probleem wordt er altijd direct tijd gemaakt en als het om gewoon onderhoud gaat kun je duidelijke afspraken maken. Bovendien wordt er meegedacht in oplossingen die kwalitatief goed en niet te duur zijn.

Gemiddeld
10

Jan uit Garderen op 27-09-2021

Hier is klant nog koning

Een klantvriendelijk en deskundige benadering.

Gemiddeld
9

Henk uit Groenekan op 20-07-2021

Net bedrijf met aandacht voor de klant

Mijn ervaring is positief met dit autobedrijf. Eigenaar komt afspraken goed na en heeft een goede omgang met de klant. Aflevering van de auto was feestelijk.

Gemiddeld
8

Bert uit IJSSELMUIDEN op 07-01-2021

Goed gevoel

Daar ik opzoek was naar een andere auto kwam ik via een site bij Bas Verbeek .Ik kende het bedrijf niet maar na contact te hebben gehad met Bas was mijn gevoel erg goed en heb ik daar een auto gekocht. Ik kreeg een goed advies en hij gunde mij alle tijd om te beslissen want het gaat toch om vertrouwen. De auto werd netjes bij mij thuis afgeleverd met een leuke attentie erbij. Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze auto en wanneer ik weer aan een andere toe ben zal ik zeker bij auto Verbeek kijken of er iets voor mij bij staat.

Gemiddeld
10

Rob uit Nijmegen op 20-10-2020

AutoVerbeek maakt echt het verschil!

Uiterst servicegericht en klantvriendelijk bedrijf! Bas Verbeek heeft echt hart voor de zaak en gaat ouderwets ver voor een tevreden klant. Auto zeer netjes afgeleverd, met extra aandacht voor een paar onderdelen die (bijna) aan vervanging toe waren en een efficiënte afhandeling van de bijbehorende papierwinkel. Daarnaast is hij 'gewoon' sympathiek en met echte aandacht voor de klant. Kortom; wat mij betreft een top bedrijf! Helaas voor mij niet om de hoek, anders was het toekomstige onderhoud ook in Speuld uitgevoerd.

Gemiddeld
10

Loes Janse uit Vlaardingen op 11-06-2020

Heel klant vriendelijk en behulpzaam

Heel klant vriendelijk en behulpzaam

Gemiddeld
10

Wil uit ermelo op 08-05-2020

prima

altijd vriendelijk en voorkomend, we zijn al 13 jaar bij jullie voor onderhoud en het contact is fijn.

Gemiddeld
9

alfred uit Ermelo op 28-04-2020

een bedrijf waar je klant bent en geen nummer

een heel fijn bedrijf met goede monteurs altijd een belangstellend woordje voor je auto weer netjes klaar gemaakt gewoon gedaan wat nodig is en geen overbodige dingen

Gemiddeld
10

Rick uit Zeewolde op 28-04-2020

Leuke ervaring en een verassende locatie

Zocht op internet naar model en kleur voor een aantrekkelijke prijs en zo kwam ik bij Bas Verbeek terecht.

Gemiddeld
10

Ben uit Lelystad op 07-03-2020

goed

Goede service.

Gemiddeld
9

Herman. uit Poortugaal op 06-11-2019

Top !

Proffesioneel, laagdrempelig, vriendelijk contact. Flexibel en eerlijk..kortom een bedrijf waar je graag terugkomt ! Absoluut aan te bevelen.

Gemiddeld
10

Carolien uit Putten op 03-08-2019

In alle opzichten een goede garage! Alles klopt.

Vakkundig, klantgericht, nette tarieven, flexibel en betrouwbaar. Al jaren de beste garage in de regio. Voor onderhoud en koop. Geen enorm grote showroom, maar kan vrijwel zeker (bijna) iedere auto leveren! Zojuist een VW e-golf gekocht bij Bas Verbeek en wederom 100% tevreden. En meer dan gelukkig met mijn nieuwe auto.

Gemiddeld
10