Financiering en lease

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren. Naar schatting wordt zo'n 70% van de aankopen (deels) gefinancieerd met middelen van een kredietverstrekker.

Wij kunnen en mogen u op dit gebied als 'verbonden bemiddelaar' service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij treden alleen op als bemiddelaar tussen u en de financieringsverstrekker. Ons doel is om goede auto’s te verkopen tegen een goede prijs en uitstekende service te verlenen. Bemiddelen bij het afsluiten van een financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Door bemiddeling voor onze klanten hebben wij goede ervaringen opgedaan met financieringen via diverse kredietverstrekkers zoals Bovemij Finance, een partner van BOVAG en Bosch Car Service, maar ook met Ribank, Findio en Alpha Credit.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto, kunnen wij met u samen een berekening maken van de te verwachten kosten voor de financiering. U krijgt dan van ons een duidelijke berekening van uw maandlasten. Voor advies over wat voor u de beste keuze is word er door de financieringsverstrekker van uw keuze altijd contact met u opgenomen. Wanneer u akkoord gaat met de berekening en het advies van de betreffende bank kan de aanvraag officieel worden gemaakt door ondertekening van het aanvraagformulier. Waneer de uitkomst van de aanvraag positief is, kan de lening worden afgesloten. De afhandeling van de financiering verloopt dan gewoon via ons en bij de aflevering van de auto is dan alles geregeld.

Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden. Of kijk op de volgende link voor meer informatie over onze rol als 'verbonden bemiddelaar'.